• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

MET Intercity MIPS Titanium Metallic

De MET Intercity MIPS in Titanium Metallic: De ultieme NTA-gecertificeerde helm voor elektrische fietsers, met verstelbaar vizier, MIPS-bescherming, en een magnetisch USB LED-licht voor extra veiligheid.
€ 249,95

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

De MET Intercity MIPS in het stoere Titanium Metallic design is de ultieme NTA-gecertificeerde fietshelm voor elektrische fietsers. Het helmmodel is ontworpen met een verstelbaar vizier voor oogbescherming tegen wind, stof en insecten, waardoor elektrische fietsmobiliteit nog veiliger wordt. Deze helm is zelfs gecertificeerd voor gebruik op speed pedelecs met een snelheid tot 45 km/u.

Met zijn NTA-8776 certificering voldoet de MET Intercity MIPS aan de nieuwe regelgeving die vanaf 1 januari 2023 geldt voor snorfietsen en speed-pedelecs. De toevoeging van het MIPS-hersenbeschermingssysteem zorgt ervoor dat de helm bij een val schadelijke rotatiebewegingen omleidt, wat de veiligheid verder vergroot.

Deze comfortabele fietshelm, verkrijgbaar in verschillende maten en met een gewicht variërend van 420g tot 490g, is perfect voor stadsritten en elektrische fietsavonturen. De 16 ventilatieopeningen houden je koel, terwijl het geïntegreerde vizier en insectennet je ogen en gezicht beschermen.

Wat deze helm nog praktischer maakt, is het magnetische USB LED-licht op de achterkant voor extra zichtbaarheid. Kortom, de MET Intercity MIPS biedt de perfecte mix van veiligheid, comfort en stijl voor stedelijke en elektrische fietsers.

Specificaties

Specificaties

Geschikt voor speed-pedelec en snorfiets Geschikt
Kleur Antraciet

Reviews

Schrijf uw eigen review

Schrijf een review over de MET Intercity MIPS Titanium Metallic

Wat is uw ervaring met dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit