• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Service

Frieslandfietsen.nl is de website waarbij u echte topmerken als Batavus, Sparta, Gazelle en Kreidler eenvoudig online kunt bestellen tegen zeer scherpe prijzen! Naast fietsen kunt u ook bij ons terecht voor al uw accessoires en onderdelen zoals een buitenband, binnenband, fietstandaard of bijvoorbeeld een nieuw fietszadel. 

Verzending van zowel fietsen als fietsaccessoires en fietsonderdelen is mogelijk naar de volgende landen: NederlandBelgië en Duitsland. 

Klik hier voor onze openingstijden. 

Over het algemeen zijn alle fietsen, onderdelen en accessoires bij ons in voorraad. Het kan overhoopt eens gebeuren dat dit niet het geval is, u wordt hiervan binnen 1 werkdag op de hoogte gesteld en tevens wordt u de verwachte levertijd aangegeveven. Uiteraard is het ook in dit geval mogelijk om uw bestelling volledig kosteloos te annuleren. 

Wij leveren uw bestelling mits op voorraad binnen 24 uur, besteld u alleen onderdelen/accessoires dan worden deze verstuurd vai de DPD. (€ 6,95). Fietsen worden verstuurd via Transmission. Let op: onderdelen/accessoires worden ook op Zaterdag geleverd, fietsen niet tenzij u tegen een meerprijs voor voor Zaterdaglevering kiest. 

Onze webshop is ontstaan vanuit onze fietsenwinkel, uiteraard bent u hier ook van harte welkom voor een proefrit of om eerst eens rustig alle modellen te bekijken!

Hieronder vindt u enkele belangrijke onderwerpen, voor overige vragen aarzel niet en neem contact met ons op via telefoonnummer: 0511-443084 of via ons contactformulier.

Openingstijden. 

Garantie. 

Framehoogte. 

Verzendkosten. 

Levertijd.

Rijklaar geleverd.

Track en Trace code.

Afhalen bestelling. 

Informatie bestelproces

Betalen bij Frieslandfietsen.nl

Vervoerder. 

Meer informatie over Frieslandfietsen.nl kunt u vinden bij over ons.

Het adres van onze fietsenwinkel is

Fietsenwinkel van Seggeren Tweewielers
Foarwei 66
9298JM Kollumerzwaag. (Friesland)