• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Onze populairste modellen

De meeste fietsmerken hebben een enorm aanbod van modellen, het is lastig om tussen al deze modellen het juiste model voor u te vinden, daarom hebben wij een samenvatting van de meest populaire modellen gemaakt. Waaronder Normale en elektrische modellen fietsen. Onder deze modellen zijn vaak weer varianten te vinden met bijvoorbeeld een krachtigere motor of riemaandrijving

Batavus Fonk

De fonk is de meest budgetvriendelijke Batavus fiets. Hij is al jaren enorm populair, zowel als woon-werk en schoolfiets als voor recreatief gebruik. Hierom heeft Batavus besloten om de Fonk collectie uit te breiden met de E-go modellen, dit zijn de zelfde lichtgewicht stijlvolle fietsen, maar dan als E-bike! 

Sparta C-Grid

De Sparta C-Grid is een geavanceerde elektrische fiets met een laag zwaartepunt en een krachtige Bosch middenmotor. Deze innovatieve e-bike combineert topprestaties met een modern ontwerp, waardoor het de ideale keuze is voor stadsritten en recreatieve avonturen.

Met zijn robuuste frame en hoogwaardige componenten biedt de Sparta C-Grid een soepele en comfortabele rijervaring, ongeacht het terrein. Of je nu naar het werk pendelt of een ontspannen rit maakt in het weekend, deze e-bike staat garant voor plezier en betrouwbaarheid.

Sparta A-Shine

De A-Shine is een stijlvolle elektrische fiets die beschikbaar is in vele kleuren en varianten, van een luxe versie met automatisch schakelen, Bosch Performance Line motor en Riemaandrijvning tot een budgetvriendelijke e-bike met de accu in de drager.

Batavus Finez (E-Go)

De Finez is een stijlvol model van Batavus, de Finez is er zowel als reguliere als elektrische fiets. Hierbij zijn diverse keuzes in kleur, maat, motor en aandrijving beschikbaar. 

Batavus Altura(E-Go)

De Altura is een stijlvolle e-bike van Batavus, de Altura is er in verschillende varianten, die uiteenlopen van een budgetvriendelijke e-bike tot een zeer krachtige spor uitvoering.  

Sparta A-Lane

De A-Lane behoort tot de meer budget vriendelijke ebikes in het assortiment van Sparta, de A-Lane fietsen hebben een drager accu en Bosch Active of Active Plus middenmotor