• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Damesfiets aanbieding

Je bent op zoek naar een nieuwe damesfiets, maar slim als je bent koop je liever in de sale. Wij hebben de beste aanbiedingen op damesfietsen van Nederland met kortingen op elektrische damesfietsen tot wel 1250 euro! (dat is 41% van de adviesprijs)

Gebruik de filters om jouw ideale fiets gemakkelijk te vinden. Al deze aanbiedingen worden rijklaar geleverd, zonder bezorgkosten.

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Advies bij online kopen van damesfietsen

Tegenwoordig kun je alles online kopen, zo ook een nieuwe damesfiets. Een nadeel van online shoppen is dat je geen vriendelijke fietsspecialist kunt vragen om advies. FrieslandFietsen.nl is uniek, omdat wij naast deze webshop ook de grootste fysieke fietsenwinkel van Noord Nederland zijn. Graag willen we onze jarenlange ervaring delen zodat jij zelf de beste damesfiets kunt uitkiezen. Een aanbieding is leuk, maar je wilt zeker geen miskoop doen toch? Om te kiezen uit ons ruime assortiment hebben we filteropties toegevoegd. Zo kun je gemakkelijk selecteren wat voor jou het belangrijkste is. 

- Categorie damesfiets
- Merk
- (type elektrische fiets)
- Kleur
- Prijs
- Motortechniek
- Remsysteem
- Motorpositie
- Actieradius

Wij geloven in degelijke kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een fiets rijklaar koopt die garant staat voor vele kilometers rijplezier, en geen bouwpakket zonder garantie zoals vele online "fietsenwinkels".

 

Welk merk damesfiets heeft de beste aanbieding?

Deze vraag krijgen wij vaak in de fietsenwinkel. Uit onze ervaring blijkt dat vrouwen de voorkeur geven aan Batavus, Gazelle en Sparta boven Cortina en Puch. Onder elektrische vouwfietsen blijft Nimoto de absoluut favoriet. 

De kwaliteit van de merken die wij kopen is zo hoog, dat er geen onderscheid merkbaar is. Zit bij de aanbiedingen niet de fiets die je zoekt? Kijk dan ook eens bij al onze damesfietsen