• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Informatie over frieslandfietsen.nl

Algemene informatie: 

Op frieslandfietsen.nl kunt u eenvoudig en veilig on-line fietsen bestellen, wij hebben alle soorten fietsen in ons assortiment. Bij ons komt kwaliteit op de eerste plaats, daarom vindt u bij ons alleen maar topmerken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kreidler en Loekie. Natuurlijk begrijpen wij dat naast kwaliteit ook tevens de prijs voor u erg belangrijk is en daarom worden onze fietsen dan ook tegen een scherpe prijs aangeboden.

Ontstaan van Frieslandfietsen.nl 

Frieslandfietsen.nl is onderdeel van Seggeren Tweewielers B.V te Kollumerzwaag. Wij hebben een fysieke winkel van waaruit wij dagelijks onze klanten in de omgeving kunnen bedienen. Met de website www.frieslandfietsen.nl hebben we dit gebied behoorlijk kunnen uitbreiden. 

Levertijd:

Fietsen besteld en betaald op werkdagen van Maandag t/m Donderdag voor 16.00 uur worden binnen 24 uur bij u thuis bezorgd*  Fietsen besteld op Vrijdag voor 16.00 uur worden bezorgd op de eerstvolgende Maandag, evt. is het mogelijk om voor Zaterdag levering te kiezen. Mocht u uw bestelling in het weekend hebben besteld en betaald dan wordt deze op Dinsdag of Woensdag bezorgd. U ontvangt van onze vervoerder een track en trace code zodat u uw bestelling ten alle tijden kunt volgen. * Mits voorradig. Op onze website gebruiken wij geen voorraadstatus, indien u zeker wilt weten of de fiets per direct of op korte termijn leverbaar is dan adviseren wij u om alvorens u de bestelling plaatst even telefonisch contact met ons op te nemen. Telefoonnummer: 0511-443084 of per e-mail: info@frieslandfietsen.nl

Afhalen:

Het is mogelijk uw fiets af te halen, dit kan van Dinsdag t/m Zaterdag, graag wel van te voren even telefonisch hiervoor een afspraak maken. U kunt er voor kiezen om uw betaling vooraf te voldoen zodat u er zeker van bent dat de fiets voor u gereserveerd staat. Tevens kunt u betalen bij afhalen, zowel contant als per PIN. Gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken. 

Rijklaar afgeleverd:

Fietsen worden voor aflevering door een gecertificeerde monteur uit ons team volledig afgemonteerd en nagekeken. Kortom onze fietsen worden rijklaar bij u afgeleverd, u hoeft de fiets alleen maar uit het karton te halen en u kunt er direct gebruikt van maken! Uiteraard kan het in sommige gevallen nodig zijn het zadel even op uw lengte aan te passen, het stuur en de pedalen zijn al door ons op de juiste manier gemonteerd

Betaalmogelijkheden:

U kunt bij ons veilig en online betalen via iDeal, ook kunt u tijdens uw bestelling kiezen voor vooruitbetalen, u kunt dan het totaalbedrag overmaken op onze bankrekening. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om uw bestelling te voldoen aan de chauffeur (rembours), wel worden hier rembourskosten voor in rekening gebracht. 

Fietsplan 

Het is bij ons ook mogelijk om een fiets aan te schaffen via uw werkgever of via bijvoorbeeld een fietsplan als Nationale fiets projecten (NFP) mocht u hier gebruik van willen/kunnen maken dan graag even contact met ons opnemen via ons contactformulier of via telefoonnummer: 0511-443084. 

Retourneren van een product:

Retourneren van een product dient u eerst kenbaar te maken aan ons via de e-mail, dit kan tot uiterlijk 8 dagen na ontvangst. U dient hierin duidelijk aan te geven waarom u het product terug wil sturen. Wij zullen uw vraag dan z.m.s. in behandeling nemen en u zonodig schriftelijk akkoord geven om het product terug te sturen. Let op: Zonder schriftelijke toestemming van onze kant zijn wij niet verplicht uw retourzending in ontvangst te nemen. De consument draagt het risico voor een retourzending, pak deze daarom goed in om beschadiging te voorkomen, Frieslandfietsen.nl kan de evt. schade op u verhalen. Het product moet absoluut ongebruikt zijn. De kosten voor het retoursturen van het product zijn voor rekening van de consument. 

Reviews:

Beoordelingen over onze website kunt u vinden op: https://www.reviewspot.nl/frieslandfietsen

Onze gegevens:

Frieslandfietsen.nl
Foarwei 66
9298JM Kollumerzwaag
Tel.  0511-443084 

Rabobank rekeningnummer: NL96 RABO 033.33.07.496
K.v.K.nr.: 01063248
BTW nr.: NL.8181.05.732.B.01
Voor betaling uit buitenland: 
BIC (Swiftcode) : RABONL2U (Rabobank)

Openingstijden: 

Maandag

14.00 uur tot: 17.30 uur. (alleen telefonisch bereikbaar, winkel is gesloten) 

Dinsdag t/m Vrijdag: 

08.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 18.00 uur. 

Vrijdagavond: (Alleen van: April t/m September) 

19.00 tot 21.00 uur.

Zaterdag:

08.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur. 

 

 Streetview van onze winkel: