• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Stadsfiets aanbieding

Je bent op zoek naar een nieuwe stadsfiets, maar slim als je bent koop je liever in de sale. Wij hebben de beste aanbiedingen op stadsfietsen van Nederland met kortingen op elektrische stadsfietsen tot wel 254 euro! (dat is 30% van de adviesprijs)

Gebruik de filters om jouw ideale fiets gemakkelijk te vinden. Al deze aanbiedingen worden rijklaar geleverd, zonder bezorgkosten.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Advies bij online kopen van stadsfietsen

Tegenwoordig kun je alles online kopen, zo ook een nieuwe stadsfiets. Een nadeel van online shoppen is dat je geen vriendelijke fietsspecialist kunt vragen om advies. FrieslandFietsen.nl is uniek, omdat wij naast deze webshop ook de grootste fysieke fietsenwinkel van Noord Nederland zijn. Graag willen we onze jarenlange ervaring delen zodat jij zelf de beste stadsfiets kunt uitkiezen. Een aanbieding is leuk, maar je wilt zeker geen miskoop doen toch? Om te kiezen uit ons ruime assortiment hebben we filteropties toegevoegd. Zo kun je gemakkelijk selecteren wat voor jou het belangrijkste is. 

- Merk
- Dames of heren model
- Kleur
- Prijs
- Gewichtsklasse
- Kinderzitje mogelijk
- Versnellingen
- Remsysteem

Wij geloven in degelijke kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een fiets rijklaar koopt die garant staat voor vele kilometers rijplezier, en geen bouwpakket zonder garantie zoals vele online "fietsenwinkels".

 

Welk merk stadsfiets heeft de beste aanbieding?

Deze vraag krijgen wij vaak in de fietsenwinkel. Uit onze ervaring blijkt dat de voorkeur uitgaat naar Batavus, Gazelle en Sparta boven Cortina en Puch.

De kwaliteit van de merken die wij verkopen is zo hoog, dat er weinig onderscheid merkbaar is, u maakt dus altijd een goede keuze bij Friesland Fietsen. Zit bij de aanbiedingen niet de fiets die je zoekt? Kijk dan ook eens bij al onze stadsfietsen