• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Elektrische fiets aanbieding

Je bent op zoek naar een nieuwe elektrische fiets, maar slim als je bent koop je liever in de sale. Wij hebben de beste aanbiedingen op elektrische fietsen van Nederland met kortingen op elektrische fietsen tot wel 1245 euro! (dat is 41% van de adviesprijs).

Gebruik onze filters om jouw ideale fiets gemakkelijk te vinden. Al deze aanbiedingen worden rijklaar geleverd, zonder bezorgkosten. 

Artikelen 1 tot 20 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Advies bij online kopen van elektrische fietsen

Tegenwoordig kun je alles online kopen, zo ook een nieuwe elektrische fiets. Een nadeel van online shoppen is dat je geen vriendelijke fietsspecialist kunt vragen om advies. FrieslandFietsen.nl is uniek, omdat wij naast deze webshop ook de grootste fysieke fietsenwinkel van Noord Nederland zijn. Graag willen we onze jarenlange ervaring delen zodat jij zelf de beste elektrische fiets kunt uitkiezen. Een aanbieding is leuk, maar je wilt zeker geen miskoop doen toch? Om te kiezen uit ons ruime assortiment hebben we filteropties toegevoegd. Zo kun je gemakkelijk selecteren wat voor jou het belangrijkste is. 

- Merk
- Kleur
- Prijs
- Motortechniek
- Remsysteem
- Motorpositie
- Actieradius
- GPS
- Gewichtsklasse

Wij geloven in degelijke kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een fiets rijklaar koopt die garant staat voor vele kilometers rijplezier, en geen bouwpakket zonder garantie zoals vele online "fietsenwinkels".

                       

Welk merk elektrische fiets heeft de beste aanbieding?

Deze vraag krijgen wij vaak in de fietsenwinkel. Uit onze ervaring blijkt dat vooral Batavus, Gazelle, Kreidler en Sparta de voorkeur genieten boven Cortina en Puch bijvoorbeeld.

De kwaliteit van de merken die wij verkopen is zo hoog, dat er weinig onderscheid merkbaar is, u maakt dus altijd een goede keuze bij Friesland Fietsen. Zit bij de aanbiedingen niet de fiets die je zoekt? Kijk dan ook eens bij al onze elektrische fietsen