• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

MET Urbex MIPS Titanium Metallic

De MET Urbex MIPS Titanium Metallic: Een NTA-gecertificeerde fietshelm voor speed-pedelecs, e-bikes en snorfietsen. Met in-mould polycarbonaat schaal, MIPS-hersenbescherming, Fidlock-bevestiging en handige functies zoals een ingebouwd insectennet en magnetisch USB LED-licht. Veilig en comfortabel op weg in en om de stad.
€ 199,95

* Verplichte velden

Productbeschrijving

Details

De MET Urbex MIPS-helm is de ideale metgezel voor fietsers en snorfietsers die veilig en comfortabel op pad willen gaan, vooral op e-bikes, speed-pedelecs en snorfietsen waar snelheid en bescherming van het grootste belang zijn. Deze helm is NTA 8776 goedgekeurd en biedt optimale veiligheid, zelfs bij snelheden tot wel 50 km/u.

Een van de opvallende kenmerken van de MET Urbex MIPS is de hoogwaardige in-mould polycarbonaat schaal, die een uitstekende bescherming biedt zonder het gewicht van de helm onnodig te verhogen. Dit betekent dat je kunt genieten van de ultieme bescherming zonder het ongemak van een zware helm.

Het handige Fidlock-bevestigingssysteem maakt het eenvoudig om de helm op en af te doen, zelfs met één hand, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak, vooral tijdens drukke ritten in en om de stad.

De MET Urbex MIPS is niet alleen gericht op veiligheid, maar ook op comfort en gebruiksgemak. De helm beschikt over goede ventilatiekanalen om je hoofd koel te houden, een geïntegreerd insectennet om insecten buiten te houden, en een magnetisch USB-lampje aan de achterkant voor extra zichtbaarheid tijdens nachtelijke ritten.

Wat de veiligheid nog verder verhoogt, is het MIPS®-hersenbeschermingssysteem, dat bij een crash het schuiven van de helm ten opzichte van het hoofd mogelijk maakt, waardoor schadelijke rotatiebewegingen worden omgeleid en de kans op letsel wordt verminderd.

De MET Urbex MIPS is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder een opvallende metallic gele variant, zodat je de perfecte pasvorm en stijl kunt kiezen, met hoofdomtrekken van 52-56 cm (S), 56-58 cm (M) en 58-61 cm (L). Deze helm is geschikt voor e-bike-enthousiastelingen die snel en veilig willen reizen.

Of je nu dagelijks door de stad fietst of lange trektochten maakt, de MET Urbex MIPS in metallic geel biedt de ideale combinatie van veiligheid, comfort en functionaliteit. Bestel nu je helm en geniet van een zorgeloze en beschermde rit op je e-bike, speed-pedelec of snorfiets.

Specificaties

Specificaties

Geschikt voor speed-pedelec en snorfiets Geschikt
Kleur Zwart

Reviews

Schrijf uw eigen review

Schrijf een review over de MET Urbex MIPS Titanium Metallic

Wat is uw ervaring met dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit