• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Vouwfietsen

Met een compacte vouwfiets bent u altijd mobiel. Onze klanten geven aan voorkeur te hebben voor de duurzame modellen met elektrische trapondersteuning. Zowel voor forensen als vakantiegangers is een dergelijke elektrische vouwfiets ideaal: duurzaam, schoon, stil en krachtig. Zowel in de natuur als in de stad een genot om op de fietsen.

Van ons bent u gewend veel keus te hebben, bij elektrische fietsen hebben we daarentegen gekozen twee modellen aan te bieden die uitblinken in prijs én bewezen kwaliteit. Ook dat is de vertrouwde service die u gewend bent van Frieslandfietsen.nl!

Er zijn geen producten die aan de selectie voldoen.

Waarom een vouwfiets?

Zoals de naam al doet vermoeden, kun je een vouwfiets “opvouwen” waardoor deze gemakkelijk op te bergen is. Een goede vouwfiets is stevig met een soepel systeem zodat u snel kunt wisselen van fietsen naar opvouwen en andersom. De vouwfiets is ontworpen voor actief gebruik, voor bijvoorbeeld recreationeel gebruik of voor forensen.

Een vouwfiets kunt u eenvoudig meenemen in het openbaar vervoer zonder het risico van vernieling en diefstal omdat u de fiets niet op het station hoeft te laten staan.

Voor vakantie is een vouwfiets het overwegen zeker waard. Bijvoorbeeld op de boot, of in de camper/caravan. Een normale fiets kunt u eventueel ook vervoeren met een fietsendrager.

Elektrische fiets of een vouwfiets?

De techniek staat niet stil en tegenwoordig heeft u het beste van beide werelden. Met de compacte systemen kunt u een elektrische vouwfiets kopen zonder in te boeten in handbaarheid. U mag rekenen op een actieradius van ongeveer 35 tot 60 km bij volgeladen accu.

Onze aanrader

Voor het reizen naar uw werk raden wij u de populaire Nimoto Handy Elektrische Vouwfiets aan. Deze elektrische vouwfiets is gemakkelijk in gebruik, onderhoudsvriendelijk en bovendien momenteel verkrijgbaar met €130,- korting!

Mocht u advies of aanvullende informatie nodig hebben, helpen onze medewerkers u daar graag mee. Kom langs in onze winkel, mail of bel met een van onze verkoopadviseurs.