• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Sparta elektrische fiets

Of je nu op zoek bent naar een sportieve e-bike of een trendy stadsfiets, Sparta heeft voor elk wat wils. Met krachtige motoren en betrouwbare accu's bieden deze elektrische fietsen een soepele en efficiënte rijervaring. Koop online of kom langs in onze grote winkel in Kollumerzwaag

Artikelen 1 tot 20 van 26 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sparta Elektrische fiets kopen

Sparta is een Nederlands fietsenmerk dat bekendstaat om de hoge kwaliteit van hun fietsen. SInds een aantal jaar is Sparta gestopt met de productie van reguliere fietsen, en maakt nu alleen nog maar elektische fietsen.

Het aanbod van Sparta ebikes bestaat hoofdzakelijk uit hippe stadsfietsen die bijna allemaal voorzien zijn van een middenmotor. 

Sparta heeft elektrische fietsen in verschillende prijs klasses, waarvan de Sparta A-Lane het instap model is. En de Ultra variant van de Sparta A-Shine het topmodel.

 

Sparta e-bike middenmotor

Sparta elektrische fietsen hebben meestal een middenmotor, het grote voordeel hiervan is dat de ondersteuning natuurlijker aanvoelt dan bij een e-bike met een voorwiel of achterwielmotor. Vrijwel alle elektrische fietsen van Sparta zijn voorzien van een Bosch middenmotor. Deze staan bekend om hun uitmuntende betrouwbaarheid en prestaties. De ondersteuning van deze middenmotors voelt natuurlijk aan doordat deze voorzien zijn van een krachtsensor, en niet een rotatiesensor. Hoe meer kracht u zet, hoe meer de motor ondersteunt.

 

Welke Bosch motor Sparta e-bike

Er zijn Sparta E-bikes met Bosch middenmotors van verschillende klasses, van een 40nm motor voor een stadsfiets tot een krachtige 85nm motor geschikt voor bergachtige gebieden.

Er is keuze uit de volgende modellen:

 

Bosch Active Line

De lichtste Bosch middenmotor is de Active Line, deze levert een vermogen van 40Nm. Deze motor komt vaak voor op budgetvriendelijke e-bikes en elektrische stadsfietsen

 

Bosch Active Line Plus

De middenmoot onder de Bosch motors is de Active Line Plus, deze levert een vermogen van 50nm en bied nét even de extra kracht om makkelijker over een heuvel of bruggetje te komen.

 

Bosch Perfomance Line

Bosch Performance Line middemotoren leveren maarliefst 75Nm aan ondersteuning, ideaal als er een harde wind staat of bij een steile berg op fietst. Dit maakt Sparta fietsen met Bosch Performance Line motors uitermate geschikt voor gebieden bij zee zoals zeeland en vakanties in de bergen.

 

Bosch Perfomance Line CX

De sterkste Bosch middenmotor is de performance line CX, deze motor is goed voor maarliefst 85Nm aan ondersteuning, Sparta e-bikes met deze motor hebben een zeer snelle acceleratie en hebben geen enkel probleem met hellingen en zware wind.