• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Rollator kopen

Bij FrieslandFietsen vindt u een rollators van het merk Roll'n & Go, lichtgewicht, veilig en leverbaar in diverse kleuren. Naast de mogelijkheid om de rollator online te bestellen en te laten bezorgen kunt u ook langskomen in onze fietsenwinkel te Kollumerzwaag. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Er zijn geen producten die aan de selectie voldoen.

Rollator Kopen in Friesland

U woont in Friesland en bent op zoek naar een Rollator? Wij van FrieslandFietsen verkopen al jaren Rollators va diverse merken maar al snel merkten we dat niet alle Rollators veilig en betrouwbaar zijn. Het beste merk is daarom bij ons overgebleven en wij zijn er dan ook enorm trots op dat Frieslandfietsen al jaren dealer mag zijn van het merk Roll'n & Go, dit merk heeft verschillende uitvoeringen en meerdere kleuren die wij allemaal kunnen leveren. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een uitstekende service, wij hebben naast een online webshop ook de grootste fysieke fietsenwinkel van het Noorden, ook hier kunt u terecht voor service en garantie.

 

Welke rollator moet ik kopen?

Over het algemeen werden vroeger rollators als zwaar omschreven, dit is vandaag de dag gelukkig niet meer aan de orde. Wij bieden u hoogwaardige lichtgewicht rollators aan die ook voor u prima te hanteren zijn. De meeste rollators die aangeboden worden zijn inklapbaar, hierdoor kunt u deze eenvoudig opbergen en staat deze niet in de weg. Wij adviseren u in ieder geval om een rollator te kiezen met 4 wielen, deze 4 wielen geven extra stabiliteit. Op internet worden veel rollators met 3 wielen aangeboden, het klopt dit dit type iets wendbaarder is echter is onze mening dat deze rollators niet stabiel genoeg zijn. U bent op zoek naar een Rollator dus lijkt het ons dat stabiliet en een veilig gevoel voor u voorop staan.