• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Fietsen

Groot assortiment fietsen van echte A-merken tegen zeer voordelige prijzen! 
Online winkelen hoort er vandaag de dag helemaal bij, tot  voor kort was het online alleen mogelijk om je te oriënteren op de vele modellen en kleuren. Nu is het voor veel mensen normaal om ook je fiets online te bestellen, maar Frieslandfietsen.nl merkt dat het proberen en bekijken van de fiets in het echt voor veel mensen nog de voorkeur heeft.  Wij hebben dan naast onze online winkel ook een echte fietsenwinkel waar u alle modellen kunt bekijken, ook een proefrit behoort tot de mogelijkheden. 

Fietsen
Iedereen in Nederland groeit ermee op, we zijn dan ook niet voor niets het fietsenland van Europa!  Onze fietspaden zijn goed van kwaliteit en ons vlak landschap is ideaal om te fietsen! Steeds meer mensen stappen op de fiets,  jaarlijks worden er dan ook bijna 1 miljoen nieuwe fietsen verkocht! Het percentage E-bikes is uiteraard groeiende, net zoals de zogeheten snelle Speed pedelec fietsen. 

Uw nieuwe fiets
Ook bij ons kunt u uw fiets eenvoudige en veilig online bestellen, u kunt de fiets laten bezorgen of u kunt uw bestelling afhalen vanuit onze fietsenwinkel. 

Type fiets
Er zijn verschillende type fietsen, zo heb je bijvoorbeeld:

Daarnaast hebben wij altijd diverse zeer scherpe aanbiedingen en opruimingen die u kunt vinden bij uitverkoop.

Kortom wat voor fiets je ook zoekt, bij Frieslandfietsen.nl staan ze allemaal online! Of je nu uit de regio Friesland, Drenthe of Zuid Holland komt dankzij onze vaste vervoerder heb je de fiets snel in huis. 

Er zijn geen producten die aan de selectie voldoen.