• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Gazelle fietsen

Een Gazelle fiets koopt u gemakkelijk en vertrouwd bij Frieslandfietsen. Wij begrijpen dat het kopen van een fiets iets is wat u weloverwogen wilt doen. U kunt online rustig het assortiment bekijken en een specifieke selectie maken met uw eisen. Wilt u toch liever de fiets in het echt inspecteren en testen is dit mogelijk in onze showroom, wanneer u niet instaat bent onze showroom te bezoeken is een proefrit aan huis mogelijk.

Al onze fietsen worden rijklaar afgeleverd en voor persoonlijk advies bent u bij ons op de juiste plek!

Het assortiment Gazelle fietsen betrekt: Gazelle elektrische fietsen, Gazelle omafietsen, Gazelle stadsfietsen, Gazelle transportfietsen.

Er zijn geen producten die aan de selectie voldoen.

Waarom een Gazelle fiets?

Fietsen behoort tot de Nederlandse cultuur. Het vlakke landschap van ons mooie landje is hier dan ook uitermate geschikt voor. Van op jonge leeftijd leren fietsen met zijwieltjes tot de mooie fietstochten op iets oudere leeftijd, fietsen zit in ons DNA.

Het is dan ook niet gek dat de grootste producenten van fietsen uit Nederland komen, zo ook Gazelle. Gazelle is opgericht in 1892 en is daarmee één van de oudste fietsproducenten. Vandaag de dag is het bedrijf marktleider van de Nederlandse fietsenmarkt met een productie van meer dan 250.000 Gazelle fietsen per jaar!

In 1992 vierde Gazelle zijn 100-jarig jubileum. Op dit jubileum gaf Prinses Margriet het predicaat Koninklijk waarna het bedrijf zichzelf Koninklijke Gazelle mocht noemen. In 1996 is het Gazelle-kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO-9001 normen.

Als je een Nederlander vraagt om een aantal fietsmerken op te noemen zal Gazelle hoogstwaarschijnlijk snel genoemd worden, dit zegt genoeg over de positie en consistentie van Gazelle in de Nederlandse fietsenmarkt.

Gazelle is met meer dan 125 jaar ervaring een vertrouwde naam in de fietsindustrie. Het bedrijf blijft innoveren en inspelen op de wensen van de markt. Een Gazelle fiets wordt gekenmerkt door lichtgewicht, comfort en kwaliteit.

Van de Gazelle elektrische fietsen om lekker mee te fietsen in uw vrije tijd tot de Gazelle stadsfietsen voor dagelijks woon-werkverkeer, een Gazelle fiets is er voor elk doeleind.

Waar moet ik op letten bij aankoop van een Gazelle fiets?

Allereerst kunt u door ons gemakkelijke filtermenu aan de linkerzijde van de pagina de selectie Gazelle fietsen filteren op uw wensen. Een aantal filteropties worden onderstaand toegelicht:

Remsysteem

Hydraulische velgrem: Bij een hydraulische velgrem worden de remblokken rechtstreeks tegen de velg geduwd om snelheid te minderen. De hydraulische velgrem heeft als voordeel dat de remkracht groot is en het onderhoud relatief eenvoudig.

Rollerbrakes: Bij een rollerbrake remsysteem wordt er gebruikt gemaakt van een gekarteld wiel, tussen de kartels van dit wiel bevinden zich metalen schijfjes, ook wel de rollers genoemd. Door het draaien van het gekarteld wiel duwen de rollers tegen een remschoen aan. Deze remschoen drukt vervolgens tegen het remoppervlak van de rollerbrake, waardoor u snelheid mindert.

Handremmen + terugtraprem: Bij dit systeem mindert u snelheid door achteruit te trappen. Voor extra remkracht bevatten deze fietsen tevens een handrem, wat in de meeste gevallen een rollerbrake remsysteem betrekt.

Om de Gazelle fietsen te tonen die het meest aan uw wens voldoen raden we u aan eerst een keuze te maken tussen de categorie fietsen. Kies hier tussen: Gazelle elektrische fietsen, Gazelle omafietsen, Gazelle stadsfietsen, Gazelle transportfietsen.

Koop uw Gazelle fiets gemakkelijk online bij Frieslandfietsen.nl

Kies voor comfort en gebruiksvriendelijkheid met een kwalitatieve fiets van Gazelle. Een nieuwe Gazelle fiets koopt u gemakkelijk en vertrouwd bij Frieslandfietsen. Bent u niet instaat om bij ons in de showroom te komen? Geen probleem! Bij Frieslandfietsen kunt u een proefrit aan huis aanvragen, zodat u de fiets toch kan proberen.

Uw Gazelle fiets bestellen is heel eenvoudig: 

1 Selecteer de door u gewenste Gazelle fiets.
2 Kies de gewenste framemaat (klik hier voor hulp bij het bepalen van de framemaat).
3 Klik op de knop 'in winkelwagen'.
4 In het nu weergegeven scherm controleert u de gegevens en kunt u kiezen voor een verzekering.
5 Vervolgens klikt u op 'Ga door naar afrekenen'.
6 Vul nu uw gegevens in en klik op 'Plaats uw bestelling'.