• 100% Rijklaar geleverd
  • Vragen? Bel 0511 443084
  • Ruime voorraad
  • Proefrit aan huis mogelijk
  • Fietsenwinkel in Kollumerzwaag

Kreidler elektrische fietsenDe Kreidler E-bikes worden bij Frieslandfietsen.nl al jaren naar volle tevredenheid van de klanten verkocht. Het volledige assortiment elektrische fietsen van Kreidler zijn hoofdzakelijk voorzien van de meest betrouwbare middenmotor, namelijk de Bosch. Hierdoor bent u verzekerd van betrouwbaarheid en daarnaast van een hoge actieradius.

Het is volgens ons absoluut de moeite waard om de fietsen van Kreidler eens te vergelijken met de misschien voor u bekendere merken als Batavus en Sparta, u zult zien dat de fietsen van Kreidler over het algemeen scherper geprijsd zijn dan die van de overige merken. De specificaties en opbouw van de fiets zijn over het algemeen dan ook nog eens luxer.

Alle Kreidler fietsen worden volledig rijlaar en met 2 jaar fabrieksgarantie geleverd. 

Er zijn geen producten die aan de selectie voldoen.

Kreidler elektrische fiets kopen

Volgens ons staat bij het aanschaffen van een elektrische fiets duurzaamheid, comfort en kwaliteit voorop, laat dit nu de 3 sterkste punten van het merk Kreidler zijn. Deze elektrische fietsen uit Duitsland zijn voorzien van de modernste technieken, daarnaast worden de fietsen door Kreidler zelf geproduceerd. Hierdoor zitten ze dicht bij het vuur en kunnen veranderingen snel worden doorgevoerd. Het merk Kreidler is al sinds 100 jaar een synoniem voor merkproducten. Klanten in onze fietsenwinkel krijgen dan ook vaak pretoogjes bij het horen van de naam Kreidler, het merk produceerde namelijk vroeger vooral bromfietsen en motorfietsen.

 

Collectie Kreidler E-bikes

Kreidler elektrische fietsen zijn er in veel modellen, zo is er bijvoorbeeld als stadsfiets de Kreidler Vitality Eco 1 met Bosch middenmotor, voor klanten die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een woon-werkverkeer Speed Pedelec is er de Kreidler Vitality Speed 5.0. 

 

Proefrit maken op Kreidler elektrische fiets

Wilt u eens kennismaken met de Kreidler elektrische fiets? Kom dan langs in Kollumerzwaag, in onze fietsenwinkel staan deze en E-bikes van Batavus, Sparta, Gazelle klaar voor een proefrit! Daarnaast helpen onze deskunige adviseurs u graag verder met het kiezen van de juiste elektrische fiets.
Mocht u een proefrit willen maken dan adviseren wij altijd om deze telefonisch aan te vragen, of via het formulier:  Proefrit aanvragen